21. 7. 2024 Zatímco se v ČR smál, nařídil nám vypnout ropu

Vítáme vás u našeho dnešního komentáře.

Tak tohle je trapas

Jak už známe ukrajinského premiéra Nutellu, tak se mu při podpisu tajné smlouvy s Ukrajinou o bezpodmínečné pomoci ČR, recipročně včetně dodání bojovníků po bok Banderovců, poněkud utrhlo ze řetězu, že vláda mohla naplnit skutkovou podstatu trestného činu, jak říká bývalý politik Payne. Vypadá to tak, že tajná Smlouva s Ukrajinou je nakonec neplatná. Smlouva s RF je ji nadřazena.

Obrázek

V době, kdy s velkými úsměvy podepisoval Nutella s Ukr führerem Zelenským smlouvu na věčné časy, tak nám, Slovensku i Maďarsku führer Zelenský vypnul dodávky ropy z Ruska.

Aby toho nebylo u ukrajinské vlády málo, tak vláda poskytla naprosto geniální odpověď na dotaz – Jaký ekonomický dopad bude mít Green Deal na lidi? Odpověď ukrajinské vlády je: váš dotaz nechápeme. Pokud jste si dosud mysleli, že nám vládnou idioti, tak teď už to víte naprosto přesně.

Obrázek

Skvělý byl i prý „dokonalý“ kandidát na Eurokomisaře z Dozimetru STAN, slovenský ekonomický migrant Sikela, který český lid cca před rokem přesvědčoval, že prý podepsal luxusní a pro české občany výhodnou smlouvu s Němci, která nám prý měla zajistit plyn i na úkor Němců, prý Němci klidně kvůli nám odstaví průmysl. Nyní vyšlo najevo, že si z toho pitomce Němci udělali legraci a nyní, kdy zadržují plyn, který má být pro Čechy, si nechávájí a on píše stížnosti. Tak kolik z vás bylo natolik pitomých, že tomuhle pitomcovi uvěřilo? 🙂

Ministr zahraničí Lipavský z Pirátů se vítězoslavně sešel se zástupcem nacistické země – Izraele – která páchá genocidu už ne neoficiálně, ale oficiálně. Mezitím Mezinárodní trestní tribunál vydal posudek k chování nacistického zločinného židovského režimu v Izraeli, kdy uvedl, že Izrael porušuje mezinárodní právo okupací Palestiny, Izrael v Palestině páchá genocidu s cílem vyhladit palestinské obyvatelstvo, Izrael porušuje mezinárodní právo ve všech jeho ohledech. Vypadá to, že ukrajinská vláda Nutelly je skrz na skrz nacistická.

https://x.com/jacksonhinklle/status/1814324738736423102

Z českého prostředí v tomto týdnu je asi největší bizár spuštění „digitálního stavebního řízení“, které je naprosto nefunkční a obce se od něj distancují. Dalo by se napsat, že na co Pirát šáhne, to „zkurví“, protože oni opravdu nikdy nic neudělali pořádně, natož dobře. Pokud se podíváte na celý ten zubožený stav naší země, musí vám být do breku. Přitom to je tak snadné. Územní plány obce dávno dělají, v těchto územních plánech jsou uvedena místa pro případnou výstavbu, ať už průmyslovou, nebo občanskou, zde úřad uvede podmínky pro výstavbu (výška, střecha apod.) a všichni stavitelé se tím už jenom řídí, žádné stavební povolení není potřeba, stačí ohlásit zahájení stavby a při „kolaudaci“ úředník jenom zkontroluje splnění daných podmínek z územního plánu. Jenže to by desítky tisíc lemplů přišlo o práci, stavět by bylo jednoduché a to tihle komunisti nechtějí, oni potřebují živit co nejvíce vyžírků.

Obrázek

A protože na Ukrajině nacismus není

Tak jejich nacistický führer Zelenský nechal po Banderistánu vylepit obrovské náborové billboardy, oslavující jednotku SS a vyzívají Banderovce, aby byli jako tito nacisté.

Jakub Hadámek

Poté, co führer Zelenský nechal pomalovat vojenskou techniku nacistickými emblémy asi nikoho nepřekvapí, že nelze jinak, než konstatovat, že pokud Rus tvrdí, že na Ukrajině je nacismus, tak má naprostou pravdu, i kdyby se čeští nacisté u vlády vzteky zbláznili.

Obrázek

Proruští

Pokud nemám argument, označím protivníka za „proruského“ s představou, jak mu ublížím v očích veřejnosti. Úplně nejlépe to jde 5koaliční ukrajinské vládě v čele s Nutellou. Té vládě, která financuje RF válku odběrem plynu, ropy, železa a dalších komodit, ale napadá takovou SPD, ANO a další z proruských postojů. To zní fakt logicky, že opozice, která nemá žádnou možnost ovlivnit jednání vlády je prý proruská, ale ti, co s RF kšeftují, prý nejsou proruští. 🙂

Jenže ono to nálepkování má naprosto opačný efekt, alespoň podle průzkumů, ANO, Motoristé, KSČM dost dramaticky posilují, však to ukázaly i výsledky posledních voleb do EP. Nálepka proruský v naší zemi, ve které naprostá většina obyvatel podporuje Rusko, i když dosti cinknuté průzkumy se stále snaží dokazovat něco jiného, tak průzkumy z jiných zemí u nás tvrdí to, co vám nyní píšu, že naprostá většina obyvatel podporuje RF v její SVO, odmítá podporovat nacisty z Ukrajiny, tak tito občané ztrácí obavy hovořit o své podpoře RF a daleko více podporují tyto prý „proruské“ strany podle keců, nikoliv podle činů.

Je to legrace poslouchat Fialu, který kšeftuje s RF jako o závod něco o tom, že SPD, která neutratila ani korunu v obchodu s RF, že je proruská. 🙂

ObrázekObrázek

Nezapomínejte, politika je obchod s lidskou hloupostí, tak se nedejte.