15. 9. 2024 Kvičení v Moskvě

Vítáme vás u našeho dnešního komentáře.

Nechutné parazitování nacistické vlády na utrpení občanů

Od čtvrtka jsou na území naší země tu vydatnější, tu méně vydatné, deště. Je tomu každý rok na podzim. Aby mě někdo nechytal za slovíčka, jak bývá u některých našich čtenářů zvykem, tak sice ještě není astronomický podzim, ale za týden už bude.

V této době, především díky déletrvajícímu suchu, není země připravena pojmout větší množství vody, proto každý rok, ono to bývá i na jaře, když taje sníh, jsou především menší říčky a řeky plnější vody a některé z nich se pravidelně vylévají z koryt. Tím vznikají lokální povodně. Při nich obyvatelé určitých vesnic, obcí jsou občas zaplaveni vodou z těchto řek. Je to pro většinu z nich neštěstí, kterému se dalo předejít. A to je velmi důležité – DALO SE MU PŘEDEJÍT.

Od rána do večera jsme byli nuceni v ČéTé koukat na „držky“ vládních politiků, chvástajících se do kamer, jak se o nás postarají, co dělat, jaké věci si zabalit, jak to zvládají, přestože oni žádnou situaci nezvládají, ani zvládat nemohli. Oni prostě ukradli možná i trochu vděku Krizovým štábům různých měst, obcí, krajů, které zasedaly a přímo řídily kroky Integrovaného záchranného systému. Ne vláda, ale prostí úředníci z obcí, měst a krajů.

Ona teda tato vláda ráda krade. Například takový ministr Hladík za KDU-ČSL, tedy partaj arcizlodějů, chtěl veřejně ukrást práci týmu Mapy.cz.

Obrázek

Na webovém portále intersucho.cz píšou o těchto deštích, jako o dešťové epizodě. Místo toho, aby novináři, kteří opět za 180 milionů korun ročně z našich daní ucítili možnost si urvat ze státního cecku více milionů, než letos, spustili kanonádu „strachu“ jak hrozí „tisíciletá“ voda, voda po kotníky nás spláchne, stejně jako před týdnem, že uhoříme, před měsícem, že nás 0,04% CO2 v atmosféře upeče, stejně jako před půl rokem, že všichni umřeme na opičí nešťovice, nebo před 3 lety, že mrazáky v ulicích budou pro neočkované na čínskou chřipečku, za týden to zase bude, že se upečeme, možná přidají jadernou válku apod. A to vše, aby zakryli prostou skutečnost, a teď se vrátím o kousek výše, že se tomu DALO PŘEDEJÍT. Podle oficiálních vládních lží vláda ukradla našim občanům 124 miliard Korun českých a strčila je do chřtánu nacistické Ukrajině. Za ani ne polovinu těch peněz přitom mohla být dávno dodělána protipovodňová opatření, navržená v roce 2008 a nikomu se nic stát nemuselo.

Ano, vláda, která zavinila, že někteří spoluobčané se zbytečně dostali do šílené situace zatopení domu vodou z blízké řeky, nyní na těchto lidech parazituje. Je to nechutné a odporné. To tu dosud nebylo.

A aby toho nebylo málo, tak ten odpornej STBáckej práskač Pávek, alias Petr Pavel, prohlásil v sobotu před polednem, že prý z povodní vyjdeme silnější. Z v té době neexistujících povodní. On je opravdu neskutečně odporné bezcharakterní prase.

Obrázek

Drahým benzínem porazíme Putina

Vlastně toto pronesl zcela zbytečný a neviditelný korytář z mafiánského spolku STAN Dvořák. Obhajoval tak naprosto nesmyslné zdražování pohonných hmot a to výrokem, že čím dražší benzín, tím méně budou lidé jezdit a nedáme tak tolik vydělat Rusku.

Opomenou naprostou idiocii tohoto výroku, kterou snad nepozná jenom naprostý pitomec, ale těžko lze opomenout skutečnost, že to je Fialova vláda, která zdražuje pohonné hmoty všem občanům této země dokonce snad až o 12 Kč na litr, ale až poté, co skončí u koryta.

Pokud se vrátím k tomu idiotskému výroku, tak se musím ptát, jak nedáme vydělat Rusku? Vždyť od Ruska přeci ropu nebereme, nebo naše vláda lže, když nyní tvrdí opak a navíc ji tedy budeme brát ještě více jak rok? To, že téměř všechen plyn, co k nám proudí, je z Ruské federace, to je všeobecně známo, ale opět, byla to Fialova nacistická vláda, která tvrdila, že se bez ruského plynu objedeme, a která lhala, jak bez něj přežila zimu, přestože to byl plyn z Ruska a oponenti tvrdili, že bez Ruského plynu zimu nepřežijeme, mezi něž patříme i my. Vláda vám lže.

Vedle toho, že si tento pitomec z 5koaliční vlády myslí, že má právo nám říkat, jak máme žít, komu máme, či nemáme platit, zřejmě i to, co můžeme a nemůžeme jíst, je více než zřejmé, že tato vláda nepochopila, že se nemá co starat o to, aby lidé nejezdili autem, ale má zajistit, aby lidé jezdit mohli, pokud to chtějí, a to za co nejnižší peníze, protože ministr je tu od toho, aby spravoval věci veřejné ku prospěchu občanů, bez ohledu na jeho idiotský názor.

Komu se nelíbí film Vlny, podporuje totalitní režimy

Hádejte, z jakých úst tato zhovadilost vypadla. Napovím vám, vypadá to jako ošklivý kluk, je to prý žena, bezdětná, bývalá prostitutka a prodavačka telefonů. Pekarová.

Obrázek

Už pár dnů nás tato nanynka neobšťastnila nějakou pitomostí, pokud se vám vybavují její rétorické schopnosti, tak si jistě vybavíte svetr proti Putinovi, prý ho tím porazíme, poté jakési bláboly o covidu, teď to dementní děvče spustilo takovouhle hovadinu.

Já jsem ten film viděl a nelíbil se mi. Proto jsem milovník totalitních režimů. Nelíbili se mi herecké výkony, přehrávané, hloupé až trapné herecké výkony, režie přímo hrůzostrašná. Kostýmy neodpovídají dané době, kamera šílená. Svatý pan režisér Menzel. Film je smyšleným nesmyslem, který nemá obdoby. Absolutně netuším, proč něco tak pitomého někdo financoval. Na rozdíl od tebe bývalé štětky vím, proč se mi to nelíbilo. Tím ovšem neříkám, že když se vám to bude líbit, že jste štětka, nebo pasák, tak drzej, na rozdíl od té krávy Pekarové fakt nejsem. Takže když budete chtít, vyhoďte skoro 5kilčo za dva lupeny a užijte si tu hrůzu.

Obrázek

Migrace prý není bezpečnostní hrozbou

Tak opět můžete hádat, který idiot tohle pronesl. No kdo jiný, než Koudelka z STS Chvojkovice BIS. Máme tu sice pár znásilněných děvčat a dětí, pokusy o vraždy i vraždy jako takové, ale podle tohoto "einsteina" prý migrace není bezpečnostní hrozbou. Sice to můžeme dnes a denně číst už i v mainstreamu, jak migranti znásilňují, bijí, napadají, mačetami řežou miliony obětí na západě, ale podle jenerála Koudelky to prý není bezpečnostní hrozba.

Ale prý je bezpečnostní hrozba jakési hybridní akce Ruské federace, které nikdy nikdo neviděl a nikomu nikdy neublížily. I toto tvrdí jenerál Koudelka.

Možná by se nějaký psychiatr měl podívat na duševní zdraví toho mentálního mrzáka Koudelky.

ČéTé informuje

Máme tu takovou zajímavou informaci od redaktora České televize. Té televize, které všichni musíme platit výpalné za údajně objektivní zpravodajství, jak nám říkají.

Martin Dorazín, redaktor této televize, sdílel na síti „X“ video záznam útoku Ukrajinských nacistů na civilní cíle – bytové domy – se slovy „kvičení v Moskvě“. https://x.com/mdorazin/status/1833366368604803553

Nejsem si moc jistý, že bych měl povinnost platit výpalné televizi, jejíž zaměstnanci se takto vyjadřují o civilních obětech, úmyslného útoku Ukrajinských nacistů.

Dobrá zpráva na konec

Mám tu pro vás výbornou zprávu, tedy pro ty, kteří hodlají docílit klidu ve světě a podporují snahy o změnu světového řádu, podle BRICS, tedy zajištění multipolárního světa.

Ruská federace splnila svůj slib a dodala technologie k hypersonickým střelám Jemenu a Iránu. Jemen už raketu sestrojil a dnes úspěšně vyzkoušel proti genocidnímu Izraeli. V ČéTé se to nedovíte, ale pochlubilo se s tím samotné vedení Jemenu. Takže velká gratulace.

Nezapomínejte, politika je obchod s lidskou hloupostí, tak se nedejte.