20. 10. 2024 Prokremelské pohádky

Vítáme vás u našeho dnešního komentáře.

Může jít o obrázek 5 lidí a text

Výsledky nejlepšího světového lídra

Může jít o obrázek text

Bez jakéhokoliv povšimnutí mainstreamových médií, Vašíka Moravcovic, co si zprivatizoval svůj 2 hodinový čas v nedělním polední, bez jediné všetečné otázečky v One man show u Terezie Tománkové na Primě, kde nejlepší světový lídr pravidelně dostává hodinový prostor bez přerušování a všetečných otázeček od moderátorky vládní televize proběhla na sociálních sítích taková menší informace o skutečném „ne“hospodaření toho jelita Fialy. Za necelé tři roky působení Fialovy vlády vznikl nominálně vyšší dluh než předtím za celou vládu Babišovou, k tomu celou vládu Sobotku, celou vládu Rusnokovu a ještě zhruba dva roky vlády Nečasovy. Asi tolik k té bájné konsolidaci deficitu.

Může jít o obrázek text

Nejznámější mentálně i fyzicky postiženou ženou v ČR je Dana Drábová. Tento neestetický provládní skřet a člen Dozimetru se pustil do fylozofování o tom, k čemu slouží daně. Prý pomáhají držet svět pohromadě.

Pokud nevidíte vůbec žádnou souvislost mezi daněmi a geopolitikou, ale také národní politikou, tak to nevidíte naprosto správně. Alespoň vidíte, že kdejaký debil může klidně i vést Úřad pro jadernou bezpečnost.

Může jít o obrázek 1 osoba, novinový stánek a text

Proti tomu bezpáteřní, ale také bezcharakterní, ministr zahraničí bakalář Lipavský se pochlubil, před odchodem do zprivatizovaných Otázek Václava Moravce, jakousi nacistickou replikou „ruského“ medvěda v rozervaném oblečení, Lipavského příbuzný Adolf o něm tvrdil, že to je medvěd na hliněných nohách, jakožto jakýsi nový autorský výtvor Ministerstva zahraničních věcí ČR, kde je ovšem autor raději utajen, aby nebyl, jak se lidově říká, za vola. Ten výtvor nazvaly „Prokremelské pohádky“. Nedouk Lipavský by si měl zopakovat základní školu, aby získal znalosti o tom, že pro někoho pohádky jsou lingvistická blbost non plus ultra. Pohádky jsou odněkud, nikoliv pro někoho. Takto to vypadá, že nedouk Lipavský napsal jakési své pohádky, které věnoval Kremlu, což by mě nepřekvapilo.

Asi největší ranou proUkrajinských, tedy omlouvám se, proRuSSSSSSkých voličů a politiků z 5 koalice je jejich hlasování ku prospěchu RuSSSSSSka. Volodymyr Zelenský může vyhlašovat velkolepé plány na vítězství Ukrajiny, jaké chce, ale dokud budou v Evropě dominovat odpudivé kremelské kreatury typu Nerudová, Farský, Kolář, Niedermayer, Vondra, Vrecionová, Krutílek nebo Gregorová, Sovětský svaz bohužel nikdy neprohraje. Toto napsal pan Macinka a doložil vše grafickým znázorněním hlasování v Evropském parlamentu.

Může jít o obrázek text

K tomuto hlasování si dovolím pouze podotknout, že Cukrouš na FaceBooku snaživě maže veškeré reposty daného uvedení panem Macinkou, abyste se to prakticky nikdo nedověděl, tedy vyjma těch, co čtou náš blog, nebo sledují přímo pana Macinku. A toto dělá na příkaz Evropské unie, jak se k tomu zavázal. Tomu oni říkají demokracie.

Může jít o obrázek 5 lidí a text

Na tato fakta o tom, že 5koalice podporuje pana prezidenta Putina skvěle reagovala ta ošklivá a hloupá Blbuše Nerudová. Prý tak nehlasovala a dokládá to úplně jiným hlasováním. No vidíte a potom, že u nás nemůže kdejaký kretén dělat rektora a být profesorem, co?

Může jít o obrázek 1 osoba a text, kde se píše Co rikám na udání bloggera Vidláka Danuší Nerudovou za to, že ٥ ní napsal "Mladá pohledná se behem dvou let zmënila na Starou mysliveckou"? Daniel paní Nerudové nerekl, že je zločinec, nerekl o ní, žeje je košte, nerekl o pani Nerudové, žeje zlo. Temito slovy nás pani Nerudová pred volbami označovala. Mírnit se ovšem nemá pani Nerudová, ale Vidlák. To jsou prosím evropské hodnoty ν celé své kráse. ZADAVATEL/ ZPRACOVATEL ZADAVATEL/ZEPRACOVATEL:KSĆM KSČM STAČILO! Katerina Konečná.

Může jít o obrázek 2 lidé a text

Ona tedy za svou „krásu“ platí neskutečné peníze, aby ji na tu držku namalovali jakýsi obličej, před kterým se nikdo nepozvrací. Podle Bloggera Vidláka dokonce byla 3x déle v maskérně, než další 2 političky dohromady. A za to jde Blogger Vidlák na kobereček v EP, protože ho za pravdu Blbuše udala. Oni to mají v té famílii historicky, fotr práskal bolševikům, dědek nacistům, Blbuše tedy jde ve stejných šlépějích.

Může jít o obrázek 4 lidé a text

Může jít o obrázek text

Mimochodem tato vláda ukončila dotace milionářům na elektromobily. Rozdaly se dvě miliardy, ty miliardy, které nejsou, jak tvrdí největší světový lídr Nutella, díky kterým si milionáři koupili americké Tesly. Mezitím Škoda Auto začíná uvažovat o zavírání výroby elektromobilů, Audi zavírá krám v Bruselu a VW chystá uzavřít 2 výrobní fabriky v Německu. Alespoň vidíte, že kdejaký kretén se může stát největším světovým lídrem.

Může jít o obrázek text

A když se motáme kolem té Evropské unie, tak nám světově uznávaný Bloomberg spočítal, kolik platíte za nezvládnutou Evropskou unii. Průměrně vydělávající Čech tak na oltář nezvládnutého projektu EU obětuje ze své kapsy ročně zhruba 300 tisíc korun hrubého, tedy nějakých 220 tisíc čistého. Za nezvládnutí projektu EU tak běžný Čech platí měsíčně takřka 20 tisíc korun.

Může jít o obrázek 1 osoba a text, kde se píše Josef Mašín: Bojíte se, že vám Putin vezme svobodu. Žádnou nemáte. Vazalové Bruselu 12.10.2024 5:00 Monitoring „Dnes se bojíte, aby vám Putin nevzal svobodu. Ale vy už žádnou svobodu nemáte. Vždy než neco udeláte, musíte se na to jet zeptat do Bruselu. Jste jen vazalové," rekl mimo jiné bývalý protikomunisticky bojovnik Josef Mašín. Nedávno totiž debatoval online s lidmi v pražském Löwitove mlyne. Tweet Sdilej Foto:ArchivJM Foto: Archiv JM

Malinko jim k tomu přitakává i hrdina voličů 5koalice, Josef Mašín. Ten v rozhovoru uvedl: „Dnes se bojíte, aby vám Putin nevzal svobodu. Ale vy už žádnou svobodu nemáte. Vždy než něco uděláte, musíte se na to jet zeptat do Bruselu. Jste jen vazalové. Těch 5500 legionářů, co padli za svobodné Československo, se musí z dnešního Česka obracet v hrobě.“ Nemusíme ho mít rádi, ale faktem je, že má naprostou pravdu, ti hrdinové od Zborova apod. z vás musí zvracet.

Může jít o obrázek 1 osoba a text

Pohled ze zahraničí

Pokud by někoho z vás zajímalo, kde se klonují pitomci, jako je Fiala, Nerudová apod., tak se můžeme podívat třeba na Slovensko k jejich přátelům z Progresivního Slovenska. Tam je podobný tatrman, jako je elektrikář Stanjura, to hodně vysvětluje, proč ne a ne ty veřejné finance ukočírovat. On to je i výsledek inklusivního školství, oni sice ví, jak šukají buzeranti, ale kolik nul má miliarda, to vůbec netuší. Ale to jim vůbec nevadí jít dělat do politiky, protože v soukromém sektoru se neuživí.

Ukrajinský nacista Zelenský začal světu konečně vyhrožovat, bohudík, opět bez valného zájmu mainstreamu. Už došlo k tomu, že když mu USSA nepomohou, což už avizuje Donald Trump, jako jeden z kandidátů na prezidenta USSA, tak si prý pomohou sami výrobou jaderné zbraně. Díky Bohu za tahle jeho vyjádření, protože už nyní všichni víte, že dopadne jako Kaddáfí, ten byl taky tak hloupej, že uvěřil teroristům z USSA.

Může jít o obrázek text

A v této věci si opět připomeňte, co ještě před 10 lety nebyla russssssssská propaganda, narativ a další hovadiny, co nyní náckové používají. Tak hezký týden.

Nezapomínejte, politika je obchod s lidskou hloupostí, tak se nedejte.

Může jít o obrázek 1 osoba a text